Enige tijd geleden kreeg ik de vraag van iemand of ik haar zoon eens wilde fotograferen. Regelmatig kreeg ze te horen dat hij de juiste ‘looks’ had. Wellicht was het een idee eens professionele foto’s laten maken, misschien zou hij een zakcentje kunnen verdienen als model?

“Zou jij beschikbaar zijn op zaterdag 10 oktober in de middag voor de fotosessie? We willen nl. een surpriseparty organiseren voor zijn 18e verjaardag en aangezien we hem daarvoor een paar uur uit huis moeten lokken lijkt mij dit een perfecte gelegenheid”.

Helemaal prima! Op de bewuste middag stonden moeder en zoon, duidelijk voorbereid, gezien de grote tas kleding, voor de deur. Tijdens de fotosessie bleek dat dit een jongen was die zeer goed wist wat hij wilde. Combineerde moeiteloos zelf zijn kleding, nam met het grootste gemak de juiste poses aan en was onder dit alles buitengewoon relaxed. Hij bezat niet alleen de juiste ‘looks’ maar duidelijk ook de capaciteiten van een model! Nadat de eerste stappen voor de invulling van een eigen portfolio waren gezet haastten ze zich beiden snel naar huis waar de gasten al enige tijd ongeduldig zaten te wachten. Surpriiiiise!!!!!!

p4p-1_MG_0754p4p-3