Autodeuren zwaaiden open, er klonk een hoop gegil en gelach. Benen zwaaiden uit het portier gevolgd door enorme tassen, waarna uiteindelijk de dames zelf in zicht kwamen. Het mocht duidelijk zijn, deze meiden waren bijzonder goed voorbereid op deze fotosessie!

Het is dat het op deze eerste mooie lentezondag al druk was in het bos van ‘s-Graveland, maar mochten er nog dieren in hun winterslaap zijn geweest dan waren deze nu in elk geval gewekt!

_MG_0384

_MG_0240Bepakt en bezakt (diverse sets kleding, schoenen, ja, zelfs badjassen voor de grote wisseltruc in buitenlucht) trokken we het bos in op zoek naar een mooie plek om de dames vast te leggen. Deze plek was snel gevonden, tijd om te starten. “Je moet zwoel kijken, ja zo!” en “Ohhh mag ik even jouw jurkje aan?” Maar ook: “Nee! Ik zie er niet uit zo!” Ja deze meiden wisten heel goed wat ze wilden maar vooral ook wat niet en welke kant van hun gezicht de voorkeur genoot! Zo’n 350 foto’s en diverse verkleedpartijen verder werd het tijd om af te sluiten. Kledingstukken werden onderling weer uitgewisseld en verdwenen mobieltjes kwamen gelukkig weer tevoorschijn uit de enorme berg met kleding.

“We vonden het superleuk, wanneer zijn de foto’s klaar, morgen?”

Nieuwsgierig naar de resultaten? Klik HIER voor een impressie van deze dag.